Вести

Мисајловски- Сигурен сум во голема победа во Куманово

Мисајловски- Сигурен сум во голема победа во Куманово

-Оваа порака вечерва е убава порака за сите кои живеат во Куманово да видат колку ВМРО ДПМНЕ е обединето и сплотено и голема благодарност до коалицијата која вечерва е со нас.Денес имавме голем ден каде преговаравме за позициите заедно да останеме во коалицијата.

Партијата пред претседателот Мицкоски беше во големи проблеми, растргната од многу внатрешни и надворешни непријатели. Сега сме на праг пред историска победа, која треба да биде заедничка. Партијата води на сите анкети. Тешко е да се работи во Куманово, но кога ве гледам во голем број сигурен сум и во победата во Куманово, кажа Мисајловски на отворањето на Централниот изборен штаб во Куманово.

Сузана Андоновиќ

Radio Bum

February 21st, 2024

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *