Маркетинг

Радио Бум , најслушано радио во Куманово и регионот.   Се слуша на работа, дома , во автомобилите , во автобусите …….насекаде.

Aко сакате да слушнат за вас и вашиот бизнис  изберете си пакет за рекламирање на Радио Бум.

 

Телефони за информации:

  • 075 505 774
  • 078 255 220

Меил :

  • radiokmr@yahoo.com
  • radio_bum@yahoo.com