Вести

<strong>Панче Тошковски ја презеде министерската функција во МВР</strong>

Панче Тошковски ја презеде министерската функција во МВР

Во Министерството за внатрешни работи досегашниот министер Оливер Спасовски ја предаде должноста министер за внатрешни работи на новоименуваниот прв човек на овој ресор Панче Тошковски.
На чинот на примопредавањето, министерот Тошковски му се заблагодари на г-динот Спасовски за неговиот досегашен анганжман во министерството.

Сузана Андоновиќ

Radio Bum

January 29th, 2024

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *