Вести

ВИДЕО- Грижа за старите и лицата со интелектуална попреченост

ВИДЕО- Грижа за старите и лицата со интелектуална попреченост

Ублажување на ефекти и последици од Kовид-19 на најранливи групи во општеството со посебен фокус на стари лица и лица со попреченост, за проектот информираат Фросина Симоновска и Мартина Костовска од Порака наша.

Повеќе за проектот, како се имплементира од линкот :

ВИДЕО- Сервис за поддршка на стари и лица со попреченост – Порака наша

Radio Bum

November 7th, 2022

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *