Вести

Од среда започнува со работа отворениот градски базен во Куманово

Од среда започнува со работа отворениот градски базен во Куманово

Од среда 22 јуни започнува со работа отворениот градски базен, информираат надлежните.

Според известувањето на јавното претпријатие ,, Чистота и зеленило” отворениот базен посетителите ќе можат да го користат од 10 до 18 часот од понеделник до недела.

– За безбедноста на капачите ке се грижат лиценцирани спасители и медицински персонал. За сите посетители ке има освежителни пијалоци . Повелете да уживаме во летото, и да се дружиме сите заедно- информираат од Чистота и зеленило.

Radio Bum

June 20th, 2022

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *