Вести

Во понеделник авионско прскање против комарци во Куманово

Во понеделник авионско прскање против комарци во Куманово

Авионско прскање против комарци во Куманово ќе биде извршено во раните утрински часови во понеделник на 5 јули.

– Се известуваат сите граѓани дека на ден 05.07.2021 година ( понеделник ) во раните утрински часови ќе се изврши авионско прскање против комарци на територија на Општина Куманово. Се известуваат пчеларите да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите, информираат од Општина Куманово.

Во случај на неповолни временски услови, истото се одложува за наредниот ден, информираат од Општина Куманово.

Radio Bum

July 2nd, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *