Вести

Откриени и приведени вооружени лица од Пакистан во Ваксинце

Откриени и приведени вооружени лица од Пакистан во Ваксинце

Во Ваксинце вечерва биле откриени и приведени вооружани Пакистанци. Според информациите на СВР Куманово, вечерва во 18.30 часот во село Ваксинце по претходно добиени оперативни сознанија од страна на Одделот за криминалистичка полиција Куманово биле приведени 6 мигранти од Пакистан. По извршената контрола кај лицето М.Р.(33) од Пакистан бил пронајден еден пиштол со неколку куршуми. Сите лица се приведени за понатамошна постапка.

Сузана Андоновиќ

Radio Bum

February 3rd, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *