Вести

За еден час во Куманово казнети 80 возачи

За еден час во Куманово казнети 80 возачи

Во Куманово за еден час казнети 80 возачи , изјави портпаролот на МВР Тони Ангеловски.

МВР денеска во Куманово, спроведе засилена контрола на сообраќајот .

Санкциите како што вели Ангеловски се изречени на возачи кои управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани возила, пречекорување на брзината на движење , а казнети се и возачи на мотори кои прават прекршоци.

Контролите продолжуваат , а МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат правилата и прописите во сообраќајот за како што велат да се обезбеди безбедност на улиците .

Radio Bum

September 30th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *