Вести

Завршна конференција на проектот за прекугранична соработка

Завршна конференција на проектот за прекугранична соработка

 

Обласната Администрација Ќустендил, како водечки партнер и Центарот за развој на Североисточен плански регион Куманово, како партнер ќе одржат завршна конференција на која ќе ги презентираат постигнатите резултати.

Проектот е од програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија , а се имплеметираше две години.

На 17 октомври 2018 во 11 часот во Крива Паланка ќе се одржи промоција на туристички атракции во 3Д- ТАПЗД.

Radio Bum

October 9th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *