Вести

Српската поп пејачка Слаѓа Делибашиќ во сабота во Клуб Инфинити во Куманово

Српската поп пејачка Слаѓа Делибашиќ во сабота на 24 февруари ,  ќе гостува во Куманово. Таа ќе настапи во Кабаре Инфинити, а организаторите во Инфинити ветуваат незаборавна забава. Тие ги покануваат фановите на Слаѓа која е позната по големиот хит „Срцуленце„.

Radio Bum

February 22nd, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *