Вести

Телефонски пријавете дефект на улично осветлување

Телефонски пријавете дефект на улично осветлување

Јавното претпријатие „Куманово паркинг“ пушти во употреба нов телефонски број на кој граѓаните ќе можат да пријавуваат дефекти за  уличното осветлување во Куманово и регионот. 

Сите дефект во било кој дел од градот или неисправна светилка  можат да се пријават на телефонскиот број 071/376-619. Екипите на ЈП „Куманово паркинг“ по пријавата ќе интервенираат , информираат од Куманово Паркинг.

Radio Bum

January 18th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *