Вести

Жељко Јоксимовиќ стана татко на близначки

Жељко Јоксимовиќ стана татко на близначки

Ана и Срна се близначките кои на свет утрово ги донесе Јована Јоксимовиќ, сопругата на Жељко Јоксимовиќ.

Среќниот татко на фејзбук профилот напиша, светот е побогат за уште две прекрасни девојчиња Ана и Срна. Добро ни дојдовте драги принцези.

zeljko 22

Јована и Жељко го имаат тригодишниот син Коста , а Жељко од прв брак ја има и керката Мина.

 

 

Radio Bum

October 2nd, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *