Забава

Новата песна на Елена Ристеска  со нов звук и труба

Новата песна на Елена Ристеска со нов звук и труба

Текила и лимон е нова песна со интересни звуци на труба на убавата Елена Ристеска.

Песната според Елена која  на социјалните мрежи ја промовираше песната “Tequila & Lemon”вели дека е направена за европски пазар.  “Effective Records” од Русија се издавачите на песната и спотот, а според Ристеска  и промотери  за европски пазар. Песната е направена по текст на пеачката , а Дарко Димитров е продуцент, композитор и аранжер.

Милош Николиќ во песната свири на  труба.

 

 

 

Radio Bum

September 26th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *