Вести

Мартинијан Кириловски со големиот хит на Дино Мерлин

Мартинијан Кириловски со големиот хит на Дино Мерлин

За новиот кавер на Мартинијан Кириловски, „Све до медаље” од Дино Мерлин, Мартинијан ги доби најпозитивните критики од музичарите, но и од фановите.

На прашањето дали Мартинијан се стреми за медала со новата песна што ја подготвуваат со негоиот бенд за лето, скромно како и секогаш ни одговори дека песната „Све до медаље” му е омилена од последниот албум на големата музичка ѕвезда Дино Мерлин, а му било и предизвик да ја сними како кавер верзија.

Кириловски вели дека е задоволен од ангажманите што ги има во Македонија, а се повеќе понуди добива и од Европа каде има македонски клубови.

[wpdevart_youtube]YoEk1nmJIDE[/wpdevart_youtube]

Radio Bum

April 13th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *