Вести

Има ли сообраќајна полиција во Куманово ?

Има ли сообраќајна полиција во Куманово ?

Куманово, 26 Јануари 2017 , 12 часот , улица Народна револуција.

sramota 2

Дотичниот господин го паркира автомобилот на пешачкиот премин и не му е грижа што пешаците нема каде да одат и дека се изложени на директна опасност.

sramota4

Време кога интензитет на возила и пешаци е зголемен. Тој седи и чека, додека покрај автомобилот поминуваат деца. Вака ли треба да се однесуваме, вака ли треба да се паркира? Каде е сообраќајната полиција , кој да не заштити од ваквите несовесни возачи?

sramota3

До кога во Куманово ќе се затвораат очите и кога ќе започнат да се спроведуваат законите?

 

Radio Bum

January 26th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *