Вести

Водици, 19 јануари неработен за православните христијани

Водици, 19 јануари неработен за православните христијани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија , 19 јануари 2021 година (вторник), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Северна Македонија.

Сузана Андоновиќ
фото Кумановски муабети

Radio Bum

January 12th, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *