Вести

Поради дефекти во водоводната мрежа три локации денеска без вода

Поради дефекти во водоводната мрежа три локации денеска без вода

Од Ј.П. Водовод Куманово информираат дека поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:

– ул. Милан Лисица
– СОУ Гоце Делчев
– м.в. Стари лозја

Radio Bum

December 29th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *