Вести

Спасовски побара од владата субвенции за нови приклучоци за гас за граѓаните на Куманово и кумановската болница

Спасовски побара од владата субвенции за нови приклучоци за гас за граѓаните на Куманово и кумановската болница

Потпретседателот на влатата, Оливер Спасовски на денешната редовна седница на владата предложи мерка субвенции за субвенционирање на граѓаните за нови приклучоци за гас и помош за гасификација на кумановската болница.
“Денеска предложив, а владата донесе заклучок да се разгледа можноста во иднина Владата да ги субвенционира новите пруклучоци на граѓаните на природен гас во Општина Куманово, а ќе ја гасифицираме и кумановската болница”-истакна Спасовски.

Radio Bum

October 29th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *