Вести

Заменик на Претседателот на Владата и Министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски во понеделник гостин во радио Бум

Заменик на Претседателот на Владата и Министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски во понеделник гостин во радио Бум

Заменик на Претседателот на Владата и Министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски во понеделник на 16 Декември во 17 часот и 30 минути ќе гостува во радио Бум.
Во отворената програма учество можат да земат и слушателите со прашања поставени на официјалниот ФБ профил на радио Бум.
Тема на гостувањето ќе биде владината седница која ќе се одржи во Куманово во понеделник 16 Декември во 19 часот.

Radio Bum

December 14th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *