Вести

Се удави момче во река Пчиња во Шупли Камен

Се удави момче во река Пчиња во Шупли Камен

15 годишно момче од Куманово денеска се удавило во река Пчиња во Шупли Камен.
Според информациите од СВР Куманово, денеска во 16 15 минути момчето заедно со уште две малолетни деца и едно возрасно лице влегле во реката да се капат, а несреќното момче од Љубодраг се удавило.
Полицијата изврши увид известен е и јавен обвинител.

Radio Bum

August 18th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *