Вести

Првото бебе во Новата 2021 во Куманово година е женско

Првото бебе во Новата 2021 во Куманово година е женско

Првото бебе во Куманово е девојче , родено е на 1 јануари 2021 година во 14.20 часот.
,,Прва рожба на Фатуше Љатифи, здраво женско бебе -, информира Снежана Захариева, директорка на општа болница Куманово.
Денеска од името на општина Куманово на директорот на Општа болница, д-р Снежана Захариева и беа врачени пригодни подароци,наменети за среќната мајка и првороденото бебе во Новата 2021 година, со честитки за добро здравје и среќа.

Сузана Андоновиќ

Radio Bum

January 2nd, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *