Вести

Почина Горан Гаврилов , сопственик на радио мрежа Канал 77

Почина Горан Гаврилов , сопственик на радио мрежа Канал 77

Денеска почина Горан Гаврилов сопственик на радио Канал 77.
Гаврилов починал од срцев удар.
Горан Гаврилов е роден во јули 1966. Семејството дополнително ќе информира кога и каде ќе биде погребан Гаврилов.

Radio Bum

March 11th, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *