Вести

Пијани гости  нападнале сопственик на угостителски објект

Пијани гости нападнале сопственик на угостителски објект

Ноќеска во 00,30ч. во полицијата било пријавено дека во населбата Гоце Делчев во Куманово во гостилница физички бил нападнат сопственикот на објектот Т.Д.(49) . Без причина соственикот бил нападнат од страна на Д. Н., А. Т., С. А. и А. Б., сите од Куманово, кои му нанеле тешки телесни повреди. Напаѓачите, биле под дејство на алкохол, тие се приведени во полициска станица, а на Т.Д. му била укажана лекарска помош во комплекс клиники „Мајка Тереза“ во Скопје.

Radio Bum

September 9th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *