Вести

Мирна новогодишна ноќ во Куманово

Мирна новогодишна ноќ во Куманово

На одделението за токсикологија при кумановската општа болница за време на новогодишната ноќ биле примени дваица малолетници кои по укажаната лекарска помош се пуштени дома, информираат од токсикологија.

На хируршкото одделение бележат три интервенции од кои едно на семејно насилство, каде што син претепал татко.

Од брзата помош велат дека немаат интервенции, освен редовните кај хронично болните, информира докторка Снежана Јовановска од Итната медицинска помош.

“За разлика од претходните новогодишни ноќи можеме да кажеме дека оваа е мирна новогодишна ноќ”-, вели Јовановска.

Radio Bum

January 1st, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *