Вести

Полициски час од 21 часот, предлага Комисијата за заразни болести

Полициски час од 21 часот, предлага Комисијата за заразни болести

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок предложи полицискиот час од 28 април да почнува од 21 часот и да трае до 5 часот изутрината, информираа за МИА од Комисијата.

Комисијата ќе го достави предлогот до Владата која за него треба да одлучи на седница

Владата треба да реши и дали ќе бидат отворени летните тераси на угостителските објекти.

Radio Bum

April 26th, 2021

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *