Вести

Дарко Ристовски е нов директор на Централен Регистар Куманово

Дарко Ристовски е нов директор на Централен Регистар Куманово

 

 

Во Централен регистар во Куманово од денеска нов директор е Дарко Ристовски. Тој е дипломиран економист од Универзитетот “Свети Кирил и Методи”.

Ристовски  има работено во Шпаркасе банка во Куманово и во приватно сметководствено биро. Тој доаѓа на местото на Игор Божиновски кој директорската функција во Централен регистар ја извршуваше 12  години.

Примопредавањето на раководителската функција беше извршено денеска .

Radio Bum

October 10th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *