Вести

Поради дефекти во водоводната мрежа , осум локации во Куманово без вода

Поради дефекти во водоводната мрежа , осум локации во Куманово без вода

Дефекти во водоводната мрежа денеска во Куманово има на осум локации информираат од Водовод, привремено без вода ќе бидат:

нас. Јане Сандански (сектор кон с. Биљановце)

ул. Киро Антевски

нас. Черкези

нас. Железничка станица

ул. Ѓорче Петров бр. 358 и околни објекти

ул. Моша Пијаде

м.в. Стари Лозја

ул. Никола Тесла – приклучок

Radio Bum

October 15th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *