Вести

ВМРО ДПМНЕ еден час ќе го блокира граничниот премин Табановце

ВМРО ДПМНЕ еден час ќе го блокира граничниот премин Табановце

ВМРО ДПМНЕ ќе го блокира граничниот премин Табановце, како дел од протестите на партијата за подршка и барање за ослободување на  функционерите и членовите на партијата кои  се наоѓаат во притвор за настаните од 27 април, потврди за радио Бум , Драган Петковски, претседател на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ од Куманово.

Протестот е најавен за денеска , 19 Декември од 17 до 18 часот. Како што информираше претседателот Петковски во тој период нема да се пропуштаат возилата на граничниот премин Табановце.

 

 

 

admin

December 19th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *