Вести

Разрешен началник не сакал да го врати службеното возило во полиција

За злоупотреба на службена положба и овластување, кумановската полиција поднесе кривична пријава против М.Ј. поранешен помошник началник на СВР Куманово. Разрешениот заменик началник ја злоупотребил службената положба со задржување на службениот автомобил. Тој откако бил разрешен од работното место, не го раздолжил службеното возило Шкода Октавија и истото го користел за време на годишен одмор.

Igor Andonovik

March 2nd, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *