Вести

Снежана Манев е нов претседател на Оснoвен суд Куманово

Снежана Манев е нов претседател на Оснoвен суд Куманово

Снежана Манев од денеска е нов претседател на Основен суд Куманово, дознава Бум. Манев од 2006 година е судија во граѓански одел и досега работеше на работни спорови.

 

 

admin

November 23rd, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *