Вести

Без струја дел од Октомвриска револуција во Куманово

Без струја дел од Октомвриска револуција во Куманово

Без снабдување со електрична енергија од 10 до 12 часот, денеска ќе бидат корисниците на дел од ул. Окромвриска Револуција, на крстосница кај ресторан Помодоро.

Radio Bum

October 15th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *