Вести

Владата го именува Марјан Спасовски за директор на затвор во Куманово

Владата го именува Марјан Спасовски за директор на затвор во Куманово

 

 

Марјан Спасовски е новиот в.д. директор на Казнено поправната установа,  Затвор Куманово со отворено одделение во Крива Паланка, соопштуваат денеска од Владата на Република Македонија која назначи вкупно 67 нови директори и членови на извршни комисии.

Спасовски е дипломиран правник и доаѓа од фукцијата заменик директор на Јавното претпријатие „Пазаришта“ од Куманово и член е на надзорниот одбор на СДСМ.

Официјално од функцијата директор на кумановскиот затвор е разрешена Соња Цветковска .

admin

August 10th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *