Вести

СОВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ЈА НАПУШТИЈА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМНАОВО

СОВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ЈА НАПУШТИЈА СЕДНИЦАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМНАОВО

Советниците на советничката група на ВМРО ДПМНЕ во Советот на Општина Куманово, револтирани од како што велат нарачаните прашања од советниците на СДСМ до градоначалникот на општина Куманово ја напуштија седницата на која како единствена точка на дневен ред се советничките прашања.digi1

Седницата е злоупотребена од страна на градоначалникот за политички маркетинг и ние нема да учествуваме тука, рече претседателот на општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Драган Петковски. Реакцијата на советничката група на ВМРО ДПМНЕ следуваше по опширното излагање на градоначалникот на Куманово за јавниот гратски превоз.

admin

February 17th, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *