Вести

Почина Свето Петрушевски, претседател на НСДП Куманово

Почина Свето Петрушевски, претседател на НСДП Куманово

По кратко боледување на 60-годишна возраст вчеравечер почина Свето Петрушевски, претседател на Општинската организација на Новата социјалдемократска партија Куманово. Петрушевски беше вработен во Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“, а во март 2015. година е избран за прв човек на НСДП. Погребот ќе се одржи денеска во 15 часот на градските гробишта во Куманово.

admin

September 19th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *