Вести

Затвореник во Кшање се обидел да се самоубие

Затвореник во Кшање се обидел да се самоубие

Со нож затвореник во затвор во Кшање се обидел да се самоубие, информираат од Министерството за внатрешни работи. А.И. 22 годишен од Свети Николе, си нанел две убодни рани, една на вратот , а втората во стомакот. Затвореникот со нож во тоалетот зад кујната во затворот се обидел на самоубиство, а настанот во СВР Куманово го пријавил надзорникот во затворот во Кшање. Поради сериозноста на повредите затвореникот бил префрлен во одделение за Трауматологија во Комплексот Клиники “Мајка Тереза“ во Скопје, каде бил задржан на понатамошно лекување.

admin

March 30th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *