Вести

Нема заштитни маски и антибактериски гелови во аптеките во Куманово

Нема заштитни маски и антибактериски гелови во аптеките во Куманово

По информацијата дека едно лице е заразено со корона вирус, во аптеките во Куманово се потрошија сите маски и антибактериски гелови.
,,Ги поминавме сите аптеки и поснабдените маркети, никаде нема заштитни маски,- реагираат граѓаните на Куманово.
Се зголемува и потрошувачката на брашно, масло за јадење и конзервирана храна низ маркетите.
На последната пресс конференција во 17 часот претседателот на владата Оливер Спасовски , апелираше до граѓаните дека нема простор за паника.

admin

February 26th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *