Вести

Групата Милиграм со голем концерт во  Куманово

Групата Милиграм со голем концерт во Куманово

Српската  мега популарна музичка  група Милигам ќе одржи голем концерт на градскиот плоштад по повод роденденот на Куманово. Информацијата ја потврдија од локалната самоуправа. Денеска официјално им било потврдено од менаџерскиот тим на популарната српска музичка група.

Милиграм ќе настапи на 10 ноември, кога ќе има и голем роденденски огномет. Надлежните од локалната самоуправа велат дека се во преговори за одржување и на” Бела ноќ” во Куманово и тоа на 11 ноември. Во тек се преговорите со популарните Ди џеи, доколку се договорат ќе биде одржана голема забава кога локалите, клубовите и кафеаните ќе работат цела ноќ.

admin

October 18th, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *