Вести

Јовица Спасовски нов директор на Пошта

Јовица Спасовски нов директор на Пошта

Новиот директор на Македонски пошти, подружница Куманово е Јовица Спасовски. Тој е дипломиран економист-менаџер.

 Спасовски денеска го потпишал решението за новата позиција , а од утре ќе ја превзеде и функцијата директорр. Досега на челната позиција беше Милован Станковиќ од ДПСМ.

Спасовски е вработен во македонски пошти. Тој е член на СДСМ , делегат на конгрес на СДСМ, член на општинско претседателство, а беше и советник во советот на општина Куманово.

admin

November 20th, 2017

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *