Вести

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТРОТОАРИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Локалната самоуправа во Куманово, започна со целосна реконструкција на тротоарите во централното градско подрачје. Во Моментот се работи на тротоарите на улицата Народна Револуција, а според информациите на портпаролот на локалната самоуправа во Куманово Бисера Благоевиќ ќе ...

Radio Bum

February 15th, 2016

No Comments

Неосновани се кривичните пријави за вработените во Општина Куманово, реагира градоначалникот

Ништо не е работено спротивно на законот, ги имаме сите потребни документи и докази тоа и да го докажеме пред институциите на системот, доколку има потреба, вели Зоран Дамјановски , градоначалник на општина Куманово .   Реакцијата на градоначалникот доаѓа по поднесената

Radio Bum

February 4th, 2016

No Comments