Вести

Се самозапали автомобил во движење

Во центарот на градот на улицата Гоце Делчев , денеска, во 12 часот се запали автомобил во движење. Нема повредени во пожарот, а интервенирано е со едно противпожарно возило од ТППЕ Куманово и 5 пожарникари

.pozar 2

Се работи за автомобил Голф 4 , а од територијалната противпожарна единица не информираат дека најверојатно причината за пожарот е инсталацијата на автомобилот.

admin

January 28th, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *